HTML

MelóCafe

Budapesti kávéházakat, helyeket járok körbe a laptopommal és értékelek, abból a szempontból, hogy hogyan tudok ott napközben dolgozni egy kávé, vagy süti mellett. A legjobb helyen kívül, persze sok minden mást is keresek.

Friss topikok

  • therese: Persze bor kostolót akartam írni, de így sem rossz:) (2011.09.30. 09:56) Vega kutya a Mohában

Címkék

Vega kutya a Mohában

2011.09.07. 18:11 Melocafe

Harmadik állomás: Moha Kávézó és Galéria

 

Öko minden, natúrfa,

de jó kis hely ez a Moha

és a záró rím: Hahaha:-).

 

Megszületett a dedó intro műfaja:-), de mégis ezzel a vidám sorral jellemezném a napot, melyhez az újbudai Moha kávézó is hozzátett egy banánturmixal, egy bodzás limonádéval és egy padlizsánkrémmel. Kiitos! Moha és nevető pincérei, mondanám finnül, mert a hely designja, letisztult formáival, szemet hunyva a pult katalán beütése felett, nagyon az északi designra hajaz, amit naaagyon kedvelek.

És, hogy hogyan jön össze az élő moha fal, a zongora és a vállfán logó estélyi? Nem tudom, de nem boncolgatom, hiszen a munkakedvemre nagyon jól hatottak. Mellettem is bőszen kalimpált valaki a laptopján, nem látván, hogy eközben a nyakában fém csont ékszert viselő törpe uszkár fajtájú, fehér, bodros, sátortető fejes kutyája könyörgő tekintetével a padlizsánkrémes szendvicsemért esedez. Úgy látszik, hogy ez a hely, annyira öko, hogy még a kutya is vegetáriánus:-), vagy itt ébredt rá, hogy az. Lehet, hogy a zöld fal hatott rá…

Azért a menü szerencsére nem vega, így délben sok környékbelit vonz be a 890 Ft-os, a mellettem ülő hangos dicséretét kiérdemlő oldalas és barackleves.  Én csak az oldalas látványát tudom dicsérni és a pincérnőt, aki nem csalás nem ámítás, NEVET és láthatóan szereti a munkáját és a vendégeket. Ritkaság ez a morcosok országában és reményre ad okot mindnyájunknak, hogy elérkezik egyszer az az idő, mikor ez lesz a megszokott mifelénk. A szomszédsági kapcsolatok itt is élők, a pincérnő több betérővel megtárgyalja a törzsvendégnek számító szomszéd néni ügyét. Városi zene ez füleimnek, ugyanúgy, mint a Bartókon csilingelő villamos.

Idillemnek és munkámnak egy áramszünet vetett véget, mely a wifit kiüti, a mosdót sötétségbe borítja, engem pedig figyelmeztet, hogy odaérjek a megbeszélt találkozómra. Nem facsarom tovább a szót.  Öko veled Moha és nevessünk együtt pincérek!

Melocafe skála

Adottságok: világos, tiszta, ötletes design, élő páfrány fal, wifi van, modern natúrfa asztal, kényelmes szék, fincsi turmix, olcsó és finom déli menü

 

Jóérzés pontszám: 10

Lokálpatriotizmus szele a kávézóban: 9

Más Melocafesok (laptopon dolgozók) száma: 2

MeloCafe pontszám (10-es skála): 10

Térkép: Bp. XI. ker. Bartók Béla út 11-13

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://melocafe.blog.hu/api/trackback/id/tr93209504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

therese 2011.09.30. 09:47:19

Hát még ha tudnátok, mennyire jó kulturális programok vannak...A múltkor belefutottam egy amolyan összművészeti projektbe: ékszer, divatbemutató, borkoszoló...Meg tök jó koncertek is vannak. Az egész egy igényes próbálkozás.

therese 2011.09.30. 09:56:13

Persze bor kostolót akartam írni, de így sem rossz:)
süti beállítások módosítása